Home » ZSINDELYEK » TÉRHATÁSÚ ZSINDELYEK

Különleges megoldás a tetőszerkezeten? Döntsön a térhatású zsindelyek mellett!

Napjainkban számos egyedi és látványos megoldás áll az ingatlantulajdonosok rendelkezésére, amiknek alkalmazásával ízléses összképet alkothatnak a ház külső megjelenését illetően. Amikor felfedezik a tulajdonosok ezeket a lehetőségeket, az esetek többségében inkább a házak falszerkezete kap központi szerepet, pedig a valóban különleges összkép eléréséhez nem szabad megfeledkezni a tetőszerkezetekről sem. Ha ezzel Ön is tisztában van, azonban nem tudja, hogy milyen megoldással tudna lélegzetelállító hatást elérni, döntsön a térhatású zsindelyek mellett!

A térhatású zsindelyek alkalmazásával tökéletes összképet alkothat. A termékek teljesen más látványt nyújtanak, mint a hagyományos tetőcserepek vagy az egyszerű zsindelyek, így előfordulhat, hogy az emberek szeme először nem a homlokzaton akad meg, hanem a tetőszerkezeten. A térhatású zsindelyeknek már a nevükből lehet arra következtetni, hogy nem mindennapi megoldással áll szemben a vásárló. A termékek gyártásakor a szakemberek tudatosan, egyesével dolgozták ki az elemeket, ugyanis csak így képesek lenyűgöző, egységes összképet biztosítani. Mivel a térhatású zsindelyek különleges megoldásnak számítanak, növelik az ingatlan értékét, ez pedig egy esetleges ingatlaneladás esetén komoly anyagi előnyöket is biztosíthat.

Természetesen a zsindelyeket nemcsak esztétikus megjelenésük miatt érdemes választani. Mivel Magyarországon egyre szélsőségesebb az időjárás és ez sokszor a viharos széllel is megmutatkozik, érdemes már ebből a szempontból is zsindelyekre váltani.  Nemcsak a szélnek állnak ellen, hanem a zöld és kék algák sem telepedhetnek meg az algásodás elleni garancia időben, továbbá az UV sugárzás sem jelenthet problémát esetükben.

A térhatású zsindelyek tökéletesen igazodnak a manapság uralkodó elvárásokhoz, amelyek a tetőszerkezetek kialakításakor felmerülhetnek; ízlésesek, masszívak és időtállók. Tapasztalja meg Ön is a zsindelyek előnyeit, szerezze be kínálatunkból az Önnek tetsző terméket, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

TÉRHATÁSÚ ZSINDELYEK

MINŐSÉG, TARTÓSSÁG, STÍLUS

Land Mark
Különleges térhatású
Üvegfátyolbetét
Modifikált
Több, mint 10 színben kapható

30 év garancia

Bővebben

 

Gyönyörű és egyedi tetők térhatású zsindely felhasználásával!

térhatású zsindelyA tetőkön általában nem akad meg az ember szeme, ha idegen utcákon, ismeretlen városokban sétál. Nem csak azért, mert a tetők nincsenek szemmagasságban, de azért is, mert valljuk be, nem nagyon van mit nézni rajtuk. Milyen egy tető, amin van mit nézni? Ha Ön nem tudja erre a kérdésre a választ, akkor még valószínűleg nem látott térhatású zsindelyt testközelből!

A térhatású zsindelyekben az a különleges, hogy egészen másképpen festenek, mint a cserepek és a többi tetőtípus. Minden egyes darabjuk gondosan kidolgozott, kreatívan megtervezett, egyedi karakterrel bíró tetőfedő elem. Ezek együttesen igazán különleges látványt hoznak létre.

A térhatású zsindelyek nemcsak pompás látványt nyújtanak, de nagyon ellenállóak is, hiszen üvegfátyol-betéttel megerősített szerkezetük, kerámiaszemcsés felületük, tartós színük és modifikált elemeik egyszerre erős és szép tetőt alkotnak.

Ha érdeklődik a térhatású zsindelyek iránt, keressen minket elérhetőségeinken bővebb információért!