Home » ZSINDELYEK

TÉGLÁNY ZSINDELYEK

CT 20, XT 25, XT 30

Háromlevelű téglány zsindely egy igazán népszerű zsindely. Közkedvelt tetőfedő anyag  mert könnyen és egyszerűen beépíthető. Üvegfátyol betétes, ami biztosítja, hogy a zsindely erős és tartós.
Mivel kellőképpen rugalmas, így kiválóan alkalmazkodik a hőmérséklet ingadozásához.

Bővebben

TÉRHATÁSÚ ZSINDELYEK

LAND MARK, GRAND MANOR, INDEPENDENCE

Térhatású , duplarétegű, trapéz formájú, laminált zsindely. Formájából adódóan stílusos, exkluzív megjelenést ad a tetőnek. Mivel egy egybedolgozott lapból áll bevágás nélkül, kiválóan ellenáll az erős szélnek.
Gombásodás és mohásodás elleni védelemmel is ellátott, valamint magas fokú UV védelemmel rendelkezik.

Bővebben

HÓDFARKÚ ZSINDELYEK

CARRIAGE HOUSE, ALPINE

Térhatású zsindely, a természetes palához hasonló megjelenést kölcsönöz a tetőnek.A hagyományos vagy modern  házaknál egyaránt érdekes hatást érünk el a különleges bevágásokkal és a mély vonalú  árnyékolással. Gombásodás és mohásodás elleni védelemmel is ellátott, valamint magas fokú UV védelemmel rendelkezik.

Bővebben

Galéria

 

Az amerikai zsindely mellett szóló érvek

Az amerikai zsindely mellett szóló érvekA tetőfedésre használt anyagok köre igencsak széles, nem egyszerű megtalálni a céljainknak, igényeinknek ideális tetőburkolatot. Hosszú élettartam, kedvező árfekvés, megkérdőjelezhetetlen minőség, sokoldalúság. Mindezeket megtalálja a CertainTeed amerikai zsindelyekben!

A CertainTeed amerikai zsindelyeket már jó ideje alkalmazzák Amerikában, ahol direkt a szélsőséges éghajlati jellemzőkhöz igazodva fejlesztették ki ezt a tetőfedő anyagot. Nem véletlenül az egyik legnépszerűbb zsindely Amerikában, hiszen már több, mint 100 éve tökéletesítik. Az amerikai zsindelyek könnyűek, egyszerű felrakást tesznek lehetővé, igazán hosszú ideig lehet rájuk számítani és mindezzel együtt áruk is kedvező. A titkuk az összetételükben található üvegfátyolban rejlik. Kiváló fizikai tulajdonságukon túl az amerikai zsindelyek népszerűségéhez a hihetetlen színválaszték és a meggyőző formaválaszték is hozzájárult.

Amennyiben szívesen megtudna többet is a CertainTeed amerikai zsindelyekről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Hosszú távú megoldást keres a tetőfedéshez? Amerikai zsindely!

Hosszú távú megoldást keres a tetőfedéshez? Amerikai zsindely! Természetes, hogy az ingatlantulajdonosok a hosszú távú megoldásokat részesítik előnyben, ezért olyan tetőfedő anyagokat keresnek, amelyek ezt garantálják, emellett pedig a minőségükkel hozzájárulnak a ház értékéhez is. Ha Ön még nem talált ilyen terméket, ne kutasson tovább, ugyanis az amerikai zsindelyek többek között ezeknek is megfelelnek.

Az amerikai zsindelyek mind szerkezetileg, mind küllemükben értéket képviselnek, többek között tartós védelmet biztosítanak a különböző időjárási tényezőkkel szemben, még a legszélsőségesebb időszakokban is, így, ha az amerikai zsindelyek megvásárlása mellett dönt, nem jelenthet problémát a nagy mennyiségű csapadék vagy a lezúduló hó, de még az erős napsugarak sem. Ez az amerikai zsindelyek alapanyagának köszönhető, ugyanis rendkívül ellenálló, strapabíró és erős. Nem lehet szó nélkül elmenni az amerikai zsindelyek megjelenése mellett sem; használatukkal egyszerű, ugyanakkor ízléses tetőfedés alakítható ki, ami pozitív irányba befolyásolja az ingatlan küllemét is.

Tapasztalja meg Ön is az amerikai zsindelyek előnyeit: a vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Tetőcsere előtt áll? Az amerikai tetőzsindelyeket már ismeri?

A tetőcsere éppen esedékes ingatlanán, de még bizonytalan, hogy milyen tetőfedő típust válasszon a régi helyett? Az egyik legjobb döntés nem más, mint a tetőzsindely, de abból is az amerikai változatot ajánljuk.

Az amerikai tetőzsindelyek nem véletlenül válnak egyre ismertebbé mindenhol, ugyanis kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek. Egy forradalmi újításnak köszönhetően ezek a tetőzsindelyek különösen erősek, minden EMI szabványnak megfelelnek, nem árt nekik szél, eső, törésállóak, de éghetőség szempontjából is remek értékekkel rendelkeznek.

Keressen minket bizalommal, és ismerje meg jobban az amerikai tetőzsindelyt! Vágjon bele a tetőcserébe úgy, hogy biztosan a legjobb, legszebb és legsokoldalúbb tetőzsindelyt választja a felújításhoz, mely hosszú távú megoldást jelent!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, ismerje meg termékeinket, és felmerülő kérdéseivel bátran vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel, mindenben rendelkezésére állunk!

 

A zsindelyes tetőfedés menete

A zsindelyes tetőfedés meneteA zsindelyes tetőnek számtalan előnye van, azonban ahhoz, hogy megfelelően elláthassa funkcióját, és szép is legyen, gondos előkészítő munkára és mindenre kiterjedő figyelemre van szükség. Nézzük, mi kell ahhoz, hogy olyan eredményt kapjunk, ami minden igényt kielégít!

A zsindelyes tetőfedést segédvonalak felrajzolásával kell kezdeni. Ezek a vonalak fognak abban segíteni, hogy a zsindelyeket párhuzamosan tegyük le, megfelelően fedjék egymást, és hogy az esetlegesen kikerülendő elemek – például kémények – körül is szép legyen a fedés. A tetőfedést ne szeles, esős, hideg időre időzítsük! A lapokat mindig a középvonaltól kezdjük felrakni, és csak rozsdamentes, réz vagy alumínium szögeket használjunk a tetőhöz való rögzítéshez, amelyeket mindig két zsindelylapon vezessünk át. Figyeljünk rá, hogy a szögek egyenesen álljanak, különben könnyen beszivároghat a víz, és a szél is le tudja tépni a tetőt.

Zsindelyes tetőt szeretne? Keressen fel minket, és válassza amerikai zsindelyeinket!

 

Éghajlati változások Magyarországon? Váltson amerikai zsindelyre!

Éghajlati változások Magyarországon? Váltson amerikai zsindelyre!

Hazánkban is évről-évre egyre szokatlanabb dolgok történnek az időjárást illetően. Míg tíz-tizenöt évvel ezelőtt például októberben szükség volt a vastagabb kabátra, most már egy vékonyabb pulóverben is komfortosan érezhetik magukat az emberek az ősz második hónapjában. Sajnos a látványos enyhülésnek megvan a maga hátránya, ugyanis rendkívül szélsőségessé vált az időjárás, ez ellen pedig sehogyan nem lehet védekezni rövid távon, csak alkalmazkodni a kialakult körülményekhez. A szélsőséges időjárás az ingatlanokat is megviseli, ezért a tulajdonosoknak szükséges olyan intézkedéseket hozni, amiknek keretein belül igazodhatnak a furcsa természeti jelenségekhez. Ha Ön is szeretné ingatlanát ennek szellemében átalakíttatni, a tető kialakításához mindenképp az amerikai zsindelyeket válassza!

Amerikára mindig is jellemző volt a szélsőséges időjárás, ezért az ottani ingatlanokat kifejezetten ezeknek a körülményeknek megfelelően alakítják ki, innen ered az amerikai zsindely is, ugyanis jellemzően főként ott találkozhatnak velük az emberek. Mivel rendkívül ellenállók és esztétikailag is magas minőséget képviselnek, nem véletlen, hogy Európában is egyre több ingatlan kapcsán alkalmazzák az ilyen típusú zsindelyeket. Az amerikai zsindelyeket kifejezetten a szélsőséges időjárás figyelembevételével fejlesztették ki, így, ha a tetőszerkezet felújításához ezt a zsindelytípust választja, nem érheti szerkezeti probléma az ingatlant a változó, olykor félelmetes időjárás miatt.

Az amerikai zsindelyeket egyszerű telepíteni, továbbá folyamatos fejlesztések folynak, így manapság már olyan termékek is megvásárolhatók ebben a kategóriából, amelyek még magasabb ellenállóképességgel rendelkeznek, ennek köszönhetően garantált a védelem a szélsőséges időjárási tényezőkkel szemben.

Az amerikai zsindelyek hosszú távú megoldást nyújtanak Önnek és otthonának. Ismerje meg előnyeit, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!