Home » ZSINDELYEK » TÉGLÁNY ZSINDELYEK

TÉGLÁNY ZSINDELYEK

MINŐSÉG, TARTÓSSÁG, STÍLUS, SZÍN

CertainTeed CT20

Háromlevelű téglány
Üvegfátyolbetét
Modifikált
Több, mint 10 színben kapható

20 év garancia

Bővebben

CertainTeed XT25
Háromlevelű téglány
Üvegfátyolbetét
Modifikált
Több, mint 10 színben kapható

25 év garancia

Bővebben

CertainTeed XT30
Háromlevelű téglány
Üvegfátyolbetét
Modifikált
Több, mint 10 színben kapható

30 év garancia

Bővebben

 

 

A téglány zsindelyek nem csak jól festenek, de a helyükön is maradnak!

zsindelyA tetőfedés anyagai ma már jóval nagyobb változatosságot mutatnak, mint korábban. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a hagyományos tetőfedőanyagok is képesek modern igényeket kielégíteni, és megfelelni a legújabb elvárásoknak. Ilyen tetőfedő anyag a téglány zsindely is.

Mit tudunk a téglány zsindelyről? Évtizedek óta jól ismert és gyakran használt tetőfedő anyag, de elsősorban a tengerentúlon. Sok-sok évvel ezelőtt találták fel és alkalmazták az építkezések során a tetők fedésére. Ma már újfajta anyagokat is bevontak a gyártásába. Ezzel együtt a zsindelytető nagyon ellenálló, több évtizednyi garanciával számolhat az, aki ezt a tetőfedő anyagot választja. Nagy előnye, hogy nagyon rugalmasan alakítható, ennek köszönhetően szinte bármilyen tetőszerkezethez passzol. Nagyon sokféle színben és mintában kapható, de a zsindelyek formája is változatos. Létezik méhsejt, hódfarkú, gyémánt alakú és téglány zsindely is. Dekoratív, klasszikus megjelenést kölcsönöz az épületeknek.

A téglány zsindely nem fakul, különösen, ha színezett kerámiaszemcsés az anyaga. Üvegfátyollal megerősítve erősebb a szerkezete, széllel, esővel, hóval szemben is ellenállóbb. Kiváló a vízzáró képessége, és könnyű felrakni is. Hangszigetel és megakadályozza a rovarok bejutását. Nem utolsósorban árban is verhetetlen, mert jóval olcsóbb például a cserépnél.

A klasszikus megjelenésű, modern tulajdonságokkal rendelkező  téglány zsindelyen gondolkodik? Érdemes megfontolnia, hogy téglány zsindelyt rakat a házára, mert ezután nem lesz gondja vele éveken át. Többféle téglány zsindelyt is forgalmazunk, nagy szín- és mintaválasztékban. Stílusos, tartós és minőségi termékeink nem fognak csalódást okozni Önnek sem!

Forduljon bizalommal cégünkhöz, és rendeljen termékeinkből! Ismerje meg közelebbről a téglány zsindelyt, mert garantáljuk, hogy tetszeni fog Önnek is! Szívesen nyújtunk részletes tájékoztatást is, csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot a weboldalon közzétett elérhetőségeink egyikén!

Miért válassza a téglány zsindelyeket?

Miért válassza a téglány zsindelyeket?

Manapság, ha tetőépítésről, vagy felújításról van szó, az emberek számos alapanyag közül válogathatnak, főleg, ami a zsindelyeket illeti. Ha Ön igazán jó döntést szeretne hozni, és tartós megoldást választana a tetőszerkezet fedéséhez, válassza a téglány zsindelyeket!

A téglány zsindelyekkel csakis előnyökre tehet szert, mert a hosszú évek során bizonyították, hogy bármilyen éghajlaton és felhasználási területen a leggazdaságosabb és legmegbízhatóbb tetőfedést biztosítják. Ebből következik az, hogy tartós és hosszú távú megoldásnak bizonyulnak. A téglány zsindelyek esztétikus megjelenésüket évek múltán is megőrzik, vagyis az erős napsugárzás sem okozhat fakulást az árnyalataikban, ennek köszönhetően a ház hosszú ideig megőrzi ízléses kinézetét!

Fedezze fel téglány zsindelyeink választékát, tapasztalja meg Ön is a magas színvonalukat! Ha vásárolni szeretne, vagy kérdése lenne a termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket megadott elérhetőségeinken!