Home » ZSINDELYEK » TÉGLÁNY ZSINDELYEK

TÉGLÁNY ZSINDELYEK

MINŐSÉG, TARTÓSSÁG, STÍLUS, SZÍN

CertainTeed XT25
Háromlevelű téglány
Üvegfátyolbetét
Modifikált
Több, mint 10 színben kapható

25 év garancia

Bővebben


A téglány zsindelyek nem csak jól festenek, de a helyükön is maradnak!

zsindelyA tetőfedés anyagai ma már jóval nagyobb változatosságot mutatnak, mint korábban. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a hagyományos tetőfedőanyagok is képesek modern igényeket kielégíteni, és megfelelni a legújabb elvárásoknak. Ilyen tetőfedő anyag a téglány zsindely is.

Mit tudunk a téglány zsindelyről? Évtizedek óta jól ismert és gyakran használt tetőfedő anyag, de elsősorban a tengerentúlon. Sok-sok évvel ezelőtt találták fel és alkalmazták az építkezések során a tetők fedésére. Ma már újfajta anyagokat is bevontak a gyártásába. Ezzel együtt a zsindelytető nagyon ellenálló, több évtizednyi garanciával számolhat az, aki ezt a tetőfedő anyagot választja. Nagy előnye, hogy nagyon rugalmasan alakítható, ennek köszönhetően szinte bármilyen tetőszerkezethez passzol. Nagyon sokféle színben és mintában kapható, de a zsindelyek formája is változatos. Létezik méhsejt, hódfarkú, gyémánt alakú és téglány zsindely is. Dekoratív, klasszikus megjelenést kölcsönöz az épületeknek.

A téglány zsindely nem fakul, különösen, ha színezett kerámiaszemcsés az anyaga. Üvegfátyollal megerősítve erősebb a szerkezete, széllel, esővel, hóval szemben is ellenállóbb. Kiváló a vízzáró képessége, és könnyű felrakni is. Hangszigetel és megakadályozza a rovarok bejutását. Nem utolsósorban árban is verhetetlen, mert jóval olcsóbb például a cserépnél.

A klasszikus megjelenésű, modern tulajdonságokkal rendelkező  téglány zsindelyen gondolkodik? Érdemes megfontolnia, hogy téglány zsindelyt rakat a házára, mert ezután nem lesz gondja vele éveken át. Többféle téglány zsindelyt is forgalmazunk, nagy szín- és mintaválasztékban. Stílusos, tartós és minőségi termékeink nem fognak csalódást okozni Önnek sem!

Forduljon bizalommal cégünkhöz, és rendeljen termékeinkből! Ismerje meg közelebbről a téglány zsindelyt, mert garantáljuk, hogy tetszeni fog Önnek is! Szívesen nyújtunk részletes tájékoztatást is, csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot a weboldalon közzétett elérhetőségeink egyikén!

Miért válassza a téglány zsindelyeket?

Miért válassza a téglány zsindelyeket?

Manapság, ha tetőépítésről, vagy felújításról van szó, az emberek számos alapanyag közül válogathatnak, főleg, ami a zsindelyeket illeti. Ha Ön igazán jó döntést szeretne hozni, és tartós megoldást választana a tetőszerkezet fedéséhez, válassza a téglány zsindelyeket!

A téglány zsindelyekkel csakis előnyökre tehet szert, mert a hosszú évek során bizonyították, hogy bármilyen éghajlaton és felhasználási területen a leggazdaságosabb és legmegbízhatóbb tetőfedést biztosítják. Ebből következik az, hogy tartós és hosszú távú megoldásnak bizonyulnak. A téglány zsindelyek esztétikus megjelenésüket évek múltán is megőrzik, vagyis az erős napsugárzás sem okozhat fakulást az árnyalataikban, ennek köszönhetően a ház hosszú ideig megőrzi ízléses kinézetét!

Fedezze fel téglány zsindelyeink választékát, tapasztalja meg Ön is a magas színvonalukat! Ha vásárolni szeretne, vagy kérdése lenne a termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket megadott elérhetőségeinken!